Logga in

Annika R Malmberg

Stockholm

Annika R Malmberg är relationsexperten som gjort sig känd för sitt unika sätt att trollbinda en publik. Med en blandning av föreläsning och rent artisteri, alltid med topputvärderingar, räknas hon idag som en av landets i särklass mest eftertraktade talare.

Få kan som Annika på ett så underhållande sätt beskriva människors olikheter och med sådan humor och värme visa hur man kan skapa fungerande relationer med alla som inte är som du. Föreläsningarna är så fyllda med dråpliga exempel att deltagarna skrattar högt av igenkänning, men också tvingas stanna upp och fundera kring det egna ansvaret att visa respekt för andra, acceptera att vi är olika och att vi alla behöver bli bättre på att anpassa oss och mötas på halva vägen för att undvika onödiga krockar och för att vi på riktigt ska kunna lyfta varandra.

Annika har över 30 års erfarenhet av möten med människor och är grundare och VD för Hamilton Group och författare till fyra böcker. Hon är aktuell med en egen föreställning Relationsshowen  och har ofta synts i rutan som favoritexpert hos Filip och Fredrik i Breaking News. Annika seglade förra året upp på listan som en av Sveriges Superkommunikatörer och  första kvinnliga Diamond Speaker.  Annika är en av tre  i Sverige som nu uppnått den högsta utmärkelsen Diamond Speaker på världens mest omfattande system för  talarrating 110 Steps Analysis.

”Att se Annika på scen är som ett skådespel, som poesi. Med undantaget att du inte ens märker att det händer, du bara upplever det, du bara är i det. Hennes hängivenhet till att leverera det absolut bästa till dig är unikt i Sverige. Och det är tack vare den hängivenheten som Annika tilldelas den absolut första DIAMOND SPEAKER ackrediteringen enligt 110STEPS till en svensk kvinnlig talare”
– David JP Phillips 110STEPS

Exempel på föreläsningar:

Lyfta varandra – när vi gör varandra bättre

Ta skit! Och gör det till guld (om feedback och att ge och ta kritik)

Relationsshowen – humorföreställning om hur man skapar goda relationer med alla som inte är som du

Framgångsrikt samarbete – effektiva team

Tändvätska – hur hitta kraften när man behöver det som mest

Kundbemötande som imponerar

Omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Allmänt
Pris
Bemötande
Övriga kommentarer

Verifierad annons

Kontakta oss