Logga in

Pevon Ecoturism

Pevon har hängt med oss nu i några år nu….Vi hittade på det vid ett tillfälle när vi skulle ha ett användarnamn som representerade oss båda två, så det blev: Peter (Pe) och Yvonne (Von)= Pevon, kort och bra tyckte vi och ingen annan använde det, helt perfekt. Nu, flera år senare när vi utbildat oss inom ecoturism och skulle starta ett nytt företag, med ett namn, som ingen annan har så rotade vi ganska långt ner i byrålådan, när detta självklara namn (Pevon) åter tog plats i våra liv (tycker vi i alla fall;)

Lite om oss

Det var en personlig utvecklingskurs som ledde oss fram till där vi är idag, en kurs där man stannar upp och tillåts att “känna efter” att kunna ställa existentiella frågor till sig själv och tillåts att tänka tanken klart. Det finns ett “före” och ett “efter” den kursen, en längtan om äkta samtal och om äkta upplevelser. Våra liv förändrades långsamt, vi hade många långa samtal och behövde ta en del svåra beslut som krävde en hel del mod, men som en god vän sa till oss “man får bara det man klarar av” –

För ett par år sedan dök en utbildning upp på facebook – Entrepenör ekoturism- vi klickade bort den förstås, men när den dök upp för tredje gången, då bestämde vi oss – den ska vi gå! Så, nu är vi båda är utbildade inom ekoturism och det känns som vi är på rätt väg, att få dela med oss av det bästa som vi vet, nämligen att få vistas i naturen utomhus, den enda platsen som är helt kravlös och som vi måste vara rädda om för våra barns skull.

Din trygghet är viktig för oss

Vi är certifierade naturguider och är certifierade i Sustainable Tourism av GSTC

Vi har godkänd resegaranti genom VISITA.

Samt ett ambulerande tillstånd för matlagning utomhus genom livsmedelsverket.

Peter och Yvonne – grundare av pevon ecoturism.

Omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Allmänt
Pris
Bemötande
Övriga kommentarer

Verified Listing

Kontakta oss